Welkom

mijn naam is Petra Verhoeven

Ik heb de Sociale pedachogische opleiding gevolgd met daarbij een post-HBO opleiding tot coach/ trainer en mediator. Ben 10 jaar werkzaam in de psychiatrie waarbij ik de mensen in hun thuis situatie ondersteun en kijk waar ze tegen aan lopen en samen met hun kijk wat de mogelijkheden zijn. Hierbij volg ik cursussen en workshops in mijn vakgebied zodat ik mijn cliënten op professionele wijze verder kan helpen. Ik heb regelmatig intensief overleg met vakgenoten door middel van intervisie en supervisie die mij scherp houden.

Tijdens een coachtraject geef ik je inzicht in jouw functioneren. Dat doe ik door naar je te luisteren en vragen te stellen, het geven van inzicht en informatie. Indien nodig maak ik gebruik van diverse methodes en therapieen.
Ik laat je vanuit een ander perspectief naar je situatie kijken. Het resultaat is dat je keuzemogelijkheden ziet en een volgende stap maakt, dichter bij jouw doel.

Ik beschouw het als een voorrecht om met mensen te werken die gemotiveerd zijn om hun leven een nieuwe impuls te geven, en die het aandurven een emotionele investering in zichzelf te maken. Mensen die niet bang zijn om zich te openen en te leren, en die nieuwe inzichten durven toe te passen in hun leven. Zodat ze daarna sterker, opgeruimder en met meer zelfvertrouwen de wereld inkijken.

Integriteit staat bij mij hoog in het vaandel. Zonder jou toestemming bespreek ik niets met derden.


ZIE BIJ MOGELIJKHEDEN VOOR WELKE COACHING/TRAINING EN MEDIATION IK U KAN BIEDEN

foto